Alla inlägg under november 2009

Av annica hedlund - 23 november 2009 20:03


sist jag tvättade hände något underligt:



  


eller vad säger ni? den ena strumpan surrad ungefär tusen varv och där med sjukt lång efter att jag snurrat ut den, som ses på bild 3...


min fundering är om den på något sett fastnat i typ dörren till tvättmaskninen? annars vet jag inte hur detta kan ha skett!!





Av annica hedlund - 22 november 2009 21:31


har har dammråttorna samlats lite på hög i min blogg... men nu dammas det bort!


jag har spanat runt lite på hela olika hemsidor och hittat detta fynd!

Nu 990:- minus 10%!! (ord. 1493:-)

  

Här hittar du den: http://www.tahorseware.se/flexible-forbygel-m-martingal-cup-p-2163-c-585.aspx

Av annica hedlund - 20 november 2009 10:27


jag åkte till stallet klockan 7 imorse för att se hur rippe skulle röra sig efter natten i boxen. och nog rörde han sig! men mest i luften. har aldrig sett honom bocka och sparka bakut så mycket. så det var inte lätt att se de stegen han väl tog på marken. de steg jag såg så tyckte jag inte att han rörde sig som vanligt. så vi åker in till atg till veckan för att kolla så att det inte blivit något alvarligt. jag hoppas verkligen inte det. men det gör man väl aldrig...

men nästa gång jag ska rida blir det nog med "unghäst-metoden". dvs, stigläder runt hans hals samt longering innan jag sätter mig upp på vildingen!


  

Av annica hedlund - 19 november 2009 22:38


Jag är mållös.

http://tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=273968


för er icke häst människor kan jag medela att "butta" är en form av smärtstillande. något som nu har blivit godkänt att tävla på inom ridsporten.

citat: "Hästen har ett jobb - att vara tävlingshäst - låt oss hjälpa till med de medel som finns"

har hästen valt sitt jobb?

ne nu blev jag besviken på min egen idrott.

Av annica hedlund - 19 november 2009 08:15


jajjemen! denna gång är det veredus som ger sig ut i stövel djungeln... undra va som hände med nike´s försök?

jaja, till månad 2 - 2010 - är denna beräkand. spännande!

Här kan ni se bilder: http://www.hippson.se/blogs/cissirules/index.htm

Av annica hedlund - 19 november 2009 01:11


jag är nog inte ensam inom häst riket när jag säger: att imorgon (idag) kan det bli debatt!


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttsport/sport/article6146812.ab



Av annica hedlund - 18 november 2009 16:11


imorse sov jag till 10.11, då ringde min pojk och väckte mig. men det var nog bra det, man mår inte bra av att sova för länge. men orkar inte ta mig ur sängen så ligger och glor på tvn istället och vad finns då på tvn denna tid?

jo bara en massa sånna ring in och vinn pengar, dvs tv spel. dålig som jag är, fastnar jag för ett av dessa där man ska hitta olika flicknamn i en kub typ. programledaren pratar på om att det är svenska namn och att man känner till dem osv... när programmet till slut är slut så visar hon vilka namn det var. och jag har då aldrig hört någon som heter detta, och jag får ändå höra en del namn via mitt jobb... namnen var: Gullan, Danuta och Sari. jag behöver nog inte säga så mycket mer än att jag aldrig skulle ha någon chans i dessa tv spel.

Av annica hedlund - 16 november 2009 16:31


ett helt inlägg om denna resturang kedja. få förunnat. jag gick dit idag för att få i mig en middag. beställer chicken nuggets och frågar om jag inte kan få en bea dipp istället för den där äckliga sötsura. jo det var inga problem. så nästa gång vet jag i vilken jag ska gå till, man får nämligen inte välja för vissa kassörskor...(heter det så?)

varpå när jag sitter och väntar på mina nuggets jag märker att de har riktigt bra musik som spelas! så då blev jag ännu gladare. sen när min mat var slut och mest bara sitter och fördriver tiden och sörplar på min cola och läser lite på det där pappret man får maten på så ser jag att det ska stå något på andra sidan. vänder då på detta och där är det en lista på vad allt innehåller, kalorier och sånt. så jag har lärt mig att en fanta innehåller mer kalorier än en cola. och att en muffins innehåller 560 (ja ni ser rätt!!) kalorier!!!!! helt sjukt. helt sjukt. jag kommer nog aldrig mer att äta en sådan. helt sinnes sjukt mycket. nu ska jag ut och kränga ett matbord eller två, så folk kan sitta hemma och äta. hej svejs!

Ovido - Quiz & Flashcards