Alla inlägg under november 2009

Av annica hedlund - 4 november 2009 23:30


debuten avklarad med två svettiga varelser. jo nog tog hon tag i oss alltid... jobbade med att få honom att sätta sig på inre bak i galoppen, stundvis så lyste rampljuset på oss... som sagt stundvis. annars var han sjukt slängig med huvudet, och allmänt ofokuserad. jag fick jobba med antingen höger el. vänster hand (svårt att förklara!), inte båda samtidigt och bakåt för då får rippe och jag hjärnskakning (våra huvuden möts gång på gång där uppe i de blå...). så en kort och god sammanfattning var det.

nu väntar sängen, jag är trött.

Av annica hedlund - 4 november 2009 16:30


ikväll är det min första träning för gunilla nylander på färsta. ska bli spännande och se vad hon kan tillföra till rippen och mig. första träningen brukar väl inte vara så där jätte givande, då jag uppfattar det som att tränare och elev ska känna efter var de har varandra. så mina förhoppningar är inte allt för höga på ikväll. jag hoppas iaf att hon ger mig något att träna vidare på i veckan, sånt gillar jag. när man får små läxor. ännu bättre är det när tränaren kommer ihåg att de gav en läxa förra gången, och att de då ser att man har gjort den. sånt utvecklas man av, så det gillar vi!

Av annica hedlund - 3 november 2009 21:27


efter 3 dagar kan jag konstatera att jag aldrig aldrig aldrig ALDRIG ska ha torv i mitt stall! det ser bara smutsigt ut och det är klumpigt och förjävligt rent ut sagt. det är verkligen hemskt att mocka med också.

dock blir rippe inte lika smutsig som jag trodde han skulle bli. det hade kanske varit värre om han varit skimmel?

Av annica hedlund - 3 november 2009 08:44


sitter nu hos min pappa, sov över här i natt. går igenom en massa kartonger som står staplade på varandra. helt sjukt vad mycket skräp jag har som bara ligger! ganska roligt är det också att gå igenom vissa kartonger som innehåller teckningar som man gjorde när man va liten, bläddra i gamla block, hitta gamla leksaker, osv. finns ju en del som fortfarande ska sparas, men en hel del slängs, samt att en del tänkte jag sälja iväg. säljer man sakerna så får man iaf inte dåligt samvete över att man slänger helt användbara saker bara för att man själv inte vill ha dem.

nu blir det frukost, sen ska jag fortsätta gå igenom kartongerna.



Av annica hedlund - 2 november 2009 10:31


hööks har kommit med ett nytt vintertäcke med hals - till kanonpris!! 599:- och handlar man före 15/11 får man en matchande grimma på köpet. detta är ju helt överkomligt tycker jag. möjligt att rippe kan behöva ett till...?

Tyvärr tillåter inte hööks att man använder deras bilder... men en länk kan jag slänga in i vilket fall!

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600068


Av annica hedlund - 1 november 2009 22:45


idag blev det min första riktiga dag på färsta kändes det som. och jag lyckades lokalisera fram ett träns, sadel och en sadelgjord ur mitt skåp. allt är bara intryckt i massa olika påsar. rena rama katastrofen! ni kan få bildbevis imorgon kanske... men hoppas att jag ska kunna få lite ordning på det hela nu när jag är ledig mån-tis. ska få upp lite krokar och sånt där som man bör ha. har inte ens en sadel hängare i skåpet! är det något jag hatar är det att ha oordning och allmänt stökigt bland mina saker i stallet. rent ska allt vara också, mycket viktigt för att jag ska må bra? må bra kändes konstigt att skriva men det är så iaf, även om det känns konstigt.

god natt.

Ovido - Quiz & Flashcards