Alla inlägg den 19 juli 2009

Av annica hedlund - 19 juli 2009 21:45


nu har jag kommit hem igen, har varit hos utte och perra (emils föräldrar) på tacos middag. smaskens! vet inte hur länge jag varit sugen på det. det skall vara mjukt bröd, köttfärs, annanas, gruka, feta ost, tomat, cream fraiche vitlök, sallad och krossade taco chips med ostsmak. 

efter det såg vi på bröllopsduellen, med kate hudson och anne hathaway. ingen speciell film, lite små charmig så där... fullt se bar en kväll då man inte har något bättre att se på.


snart sitter jag framför tvn och kollar på tv4+ det sänds nämligen från falsterbo då! :)

Av annica hedlund - 19 juli 2009 14:10


tävlingsdag avklarad med min nya häst starke adolf... Han rent ut sagt drog med mig när han såg vilket hinder han skulle få hoppa. Nu hoppas jag att vi kan komma iväg på någon vettig träning så jag får koll på honom i hoppningen, för i dressyren är han helt underbar nu!


Klass 1 90cm bed. A+A

snabbt,hackigt,nära,stort,hoppigt sammanfattar det hela rätt bra. men lille adolf visste vart han hade fötterna iaf. Vi gjorde en dubbel nolla. Fick därmed vår första rosett! :)


Klass 2 100cm bed. A:0+A:0

lite trött kunde man ju tänka att han skulle vara... Men tänk så fel man kunde ha då! Kom på tok för nära på en oxer och rev frambommen där. Sen mot sista hindret var det lång anridning på, så han laddade ordentligt, men när han märkte att jag hade tagit över den där rollen som starke adolf resulterade det i studs på stället. vilket gjorde att jag la in en halt, för att göra ett försök till att lugna ner honom.... rider an igen och vi hoppar ett hinder på 1meter högt och 15meter bredd?! ja.. han hoppade gigantiskt!


Av annica hedlund - 19 juli 2009 07:56


hej! jag heter fröken nervös, faktiskt för att uttala mitt namn fullständigt så: nervös nervösare nervösast.

nu ska jag åka till min häst...

Ovido - Quiz & Flashcards