Alla inlägg under december 2009

Av annica hedlund - 4 december 2009 14:37


igår funkade inte internet hemma, så hela mitt liv var i botten av denna planet. jag hoppas det funkar sen... helt sjukt vad handikappad man blir! kan inte betala räkningar, maila, läsa blogga, shoppa, ingenting kan man göra ur mitt liv! ja förutom rida då, det går ganska bra.



Av annica hedlund - 3 december 2009 10:15


igår bjöd rippe på en gäng bock serier - tack till dig som uppfann gramanen!


idag bjöd rippe på ett gäng rusningar, hans acceleration är snabb vill jag lova.


undra va det kan bli imorgon...

Av annica hedlund - 2 december 2009 22:10


Det gick inte så bra det där med att ta bilder på sakerna, då kameran stått på och därmed var allt batteri slut. Så får ta bilder senare, med modell och allt kanske?

Men det inhandlades iaf:

  • Amigo Jersey Cooler
  • Schockenmöle grimma + grimskaft
  • Equipe schabrak
  • Roeckel handske (den med ett tunt foder)
  • Horze benskydd - inhandlades inte på mässan

Tyckte att jag höll ganska bra i plånboken denna gång. Men jag var inte så bra på att handla efter en lista insåg jag ganska snabbt, då benskydden var det sista som inhandlades.

Men det var ju trevligt att vara där sista föreställningen på ett sätt, nämligen prutningen. Jo nog kunde jag vara bestämd alltid. Det negativa var väl att det var slut på mycket. Börjes var helt utplockat! Så nästa år låter en föreställning på fredagen och en på söndagkväll ganska bra i mina öron...

Av annica hedlund - 1 december 2009 21:58


Så nu är jag hemma igen! (med ex antal påsar) har varit en härlig tid där nere. nu är jag mest bara trött och vill sova i min egen säng. så vad som jag ha spenderat pengar på visar jag senare....


Sov Gott.

Ovido - Quiz & Flashcards