Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av annica hedlund - 7 augusti 2009 21:11


åkte in till stan förut, för att sedan ta mig till stan. åkte in och hade vänte tid till bussen som skulle ta mig ut till Rippen. jag gick och köpte pengar till telefonen och sen gick jag till gina för att bara spana. hittade ett par stuprör som jag tyckte såg snygga ut... gick in i provhytten, jo de satt bra också. så gick jag ut med mina första stuprörs jeans, svarta till färgen. kollade då på klockan. ooops! bussen gick för 5min sen, nästa om en timme. ringde till pappsen som ställde upp. :)


väl uppe till häst red jag fram lite mjukgörande, för att sen hoppa en låg paralell oxer (ses i bakgrunden) med graman på. och jo det gick hyffsat i anridningen, men över och efter gick han som en raket! hästar blir man då aldrig färdiglärd på... det kanske är det som är tjusingen?

även svettiga är dom jävligt vackra iaf. :)

Av annica hedlund - 7 augusti 2009 15:05


jag ska på bröllop imorgon, mitt första! det ska bli roligt, nog för att det är ett par på emils sida men endå. jag hoppas att jag blir bjuden på många bröllop innan mitt eget. för att få fram en massa: det SKA jag ha på mitt bröllop, och såklar det jag INTE ska ha på mitt bröllop...


jag vet att många som barn har planer på sitt eget bröllop, men inte jag. detta har kommit mer och mer under den här tiden jag har ett stadigt förhållande. svårast för mig kommer nog vara brudbuketten, som (fd) florist får jag väl säga... grymt kräsen på alla blommor lär jag vara.


som vanligt mitt svåra problem är ju då vad jag ska ha på mig... på lut har jag en korall färgad klänning, svart kavaj och svarta ankelboots. känns inte som att jag är helt fel ute då. men jag lär väl ändra mig imorgon...

Ovido - Quiz & Flashcards