Alla inlägg under juli 2009

Av annica hedlund - 18 juli 2009 22:50


idag lyckades jag helt och hållet med kampen om kådan på rippes vänstra bog! :D det tog bara 30min gnussandes med smör... sen 2 omgångar av smultron diskmedlet, som numera bor i stallet. undra om det är lättare att ta bort det då det fortfarande är kladdigt? hoppas jag aldrig behöver ta reda på det....


(bild på en kådig rippen, förra gången)

Av annica hedlund - 18 juli 2009 08:12


så nu har jag fått i mig dagens frukost, emil sitter och äter nu. han orkar inte kliva upp ur sängen förrens en havtimme efter mig, så vi äter alltid frukost själva... snart kommer han att ropa om att jag ska komma och hjälpa honom plocka undan. för det är MYCKET jobbigare att plocka undan än att plocka fram.. tror inte det va!?


ska åka iväg och handla lite mat nu, sen till granngården och handla mat till min rippen pippen! :P sen ska jag jobba igen.... men sen åker ja till min tok häst! då blir det lite dressyr, och bad för hans del. :)

Av annica hedlund - 17 juli 2009 22:50


har precis bäddat rent sängen, innan det en dusch. gissa om det lockar att lägga sig... ;)

(avbrott)

gick in nu här emellan för att kolla in startnummer inför söndagen på slrf. det är inga starter alls, i princip... i 90cm är det 17st och i 100cm är det 14st!! det blir en snabb tävlingsdag antar jag. jag startar först i första klassen också! drygt att behöva rida fram innan man gått banan... men antar att det bara är och vänja sig. annat var det på d-ponny tiden... 

och rippen har nummer 16 på sig. det kan inte vara vanligt att en häst som börjar på R har så tidigt nummer. på matfors kvällstävling var det väl över 50st i varje klass?


jaja, nu ska jag ner i sängen.

god natt.

Av annica hedlund - 17 juli 2009 08:51


om 5 min måste jag gå till bussen som tar mig till jobbet idag... jobbar 9.30-19.15 idag. som sagt det är låååånga dagar nu.


men jag hinner skriva att alla kattungar fick till slut hem för ett tag sedan. har nämligen fått ett par samtal/sms om dessa små krakar... det kändes otroligt skönt att det verkar bli bra för alla. och jag hoppas att få några bilder framöver i deras nya hem. :)

Av annica hedlund - 16 juli 2009 13:55


nu har det varit dött här länge... inte med meningen. det har varit mycket jobb och lite fritid. den lilla fritid jag haft har tillbringats i stallet. för att bara kunna koppla av, det är verkligen guld att kunna "fly" ut till stallet.


det har varit riktigt hektiskt på jobbet denna månad, en massa köpglada kunder men personalen har inte räckt till... det blir så jobbigt att jobba, när man inte räcker till. på ett sätt önskar jag att semestrana skulle vara slut nu så vi blir fler, med det skulle innebära att min tid på mio också tar slut. vilket jag verkligen inte vill. :(

det känns tufft ibland.

Av annica hedlund - 13 juli 2009 21:14


har i kväll hoppat rippe, det gick inge bra alls!  :( usch, hoppas att vi får fram en bättre känsla på söndag. då bär det iväg ett par minuter bort till sundsvalls lantliga. han hoppar mest bara rakt fram. ska nog försöka komma ut till maggan något.


jaja, vi har nu plastat in hälften av alla träd i killes hage också. plasten tog nämligen slut... trodde bara att det var typ 3 träd som behövde plastas in, inte 12st! Men allt skall göras för att slippa denna kåda som fastnar överallt. jag använder mig av byggplast och silvertejp, funkar toppen bra! Visst ser det lite ut som stolparna/träden vid störtlopp och allt sånt? När dem här en stor dyna runt träden, om någon åkare skulle vilja krama det...

Av annica hedlund - 13 juli 2009 08:43


Jag fick ett besked här om dagen. ett besked jag aldrig trodde skulle komma... hur stor är chansen att en 19årig ponny med X antal framgångsrika år på tävlingsbanan, får spatt!?

Jag hoppas på det bästa för min tjej, vad det nu blir... :(

Av annica hedlund - 12 juli 2009 22:13


så var min häst full i kåda igen! tack och lov inte i ansiktet denna gång. ska kanske inte säga för mycket för då lär han väl ha det imorgon. det är hela bogen och halsen nu. imorgon blir det preppning av hagens granar och allt som kan avge kladd, det är en sak som är säker...

Ovido - Quiz & Flashcards