Alla inlägg under juli 2009

Av annica hedlund - 11 juli 2009 10:09


igår begav jag mig ut i ös regnet för att göra ett försök till att motionera Rippe innan åke skulle komma och sko. det var lättare sagt än gjort. tänkte att jag skulle rida ut, dock vet jag inte så många vägar ännu men en vet jag! böjade rida mellan ängarna och vägen. det kommer en bil, och vips så är vi 20meter in på ängen! rider vidare, upp på vägen som snart vi skall över, det kommer bara en bil i motsatt riktning. o hej! nu var vi överallt där vi inte ska vara... hemgången behöver jag inte berätta om?


skoningen behöver jag väl inte ens förklara, 3 slitningar, 3 fångster...

Igår var han billig om han inte skulle vara så förbannat söt!

Av annica hedlund - 9 juli 2009 08:31


Gick precis och läste havrepappans blogg: http://www.hippson.se/blogs/havrepappa/index.htm

där han i nyaste inlägget gjort en jämförelse mellan bilar och hästraser. Ett Svenskt Halvblod är som en gammal hederlig volvo. och i slutet står det vad har du själv för bil i garaget? Jo en volvo 740 har emil! Rippen är ett svenskt halvblod.

Våra önskningar är att kunna köpa en XC90, då blir rippe långbent iaf. ;)

Av annica hedlund - 9 juli 2009 08:05


det blev inget stall nu på morgonen, råkade sova lite länge... har precis konstaterat att vi inte är hemma så pass att vi har mjölk eller bröd hemma. så vad äter man då till frukost?

kom då precis på att vi har hårdbröd och mjukost, samt att jag köpte te på ikea (!?) förra veckan. detta blir det till frukost. det jobbiga med te är dock att det ska vara varmt som kokande vatten! skit jobbigt. sen fick jag erfara att en mjukost man inte ätit av på ett tag, delar sig typ. för när jag tryckte ut så kom det både mjukost och något gult vatten!! vidrigt, därav den halva mackan.

sen var jag och hämtade ut nya hööks katalogen igår. pallar inte vänta tills den kommer i eftersändning till mig. självklart hittar jag en del som skulle må bra av att vara i min ägo. främst två träns, en väst och en tröja.

Av annica hedlund - 8 juli 2009 17:21


idag vill jag bara säga att jag älskar mitt jobb! jag önskar att det fanns mer av detta... större utbud, skulle önskas.

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra här näst... jo! micron plinga nyss, pasta middagen väntar nu.

Av annica hedlund - 8 juli 2009 11:50


nu har jag ångest näst intill...

igår sponsrade jag Mc D till lunch. till middag sponsrade jag Max.... idag är det en billys till lunch och till middag bjuds det på någon pasta låda.

behöver jag säga att det inte finns någon tid till att göra stor kok? eller att ena göra en vanlig middag?


när jag slutar halv 8 ikväll, ska jag ut till min kärlek på 4ben. jag lär vara hemma runt 10. då har jag ingen lust att laga mat. för på torsdag kommer jag vara i stallet halv 7. På morgonen.... min häst lär sig att bli riden alla tider på dygnet iaf.

Ne nu ska jag ut och jobba!

Av annica hedlund - 6 juli 2009 18:40


härom dagen hittade jag något nytt på "städhyllorna" i affären. ett diskmedel med smultrondoft! och det luktar verkligen smultron. det gör att allt blir en aningen roligare...

men  sen har jag konstaterat att det är mycket lättare att städa om allt har sin plats. men hur mycket har man inte som inte har någon plats?! och då blir det att det bara står i vägen överallt.


och den där städskrubben jag skulle göra klart för X antal veckor sedan är nu idag färdigslipad invändigt. nu skall den målas, där väggen "går in i skåpet". sen skall vi försöka få in några hyllor var det tänkt. dock är det ju inte "bara" att stoppa in hyllplan nu. utan det måste borras och grejas. det är jobbigt att ha betong väggar i dessa lägen. allt blir så mycket jobbigare + att det tar längre tid!

Av annica hedlund - 6 juli 2009 11:56


Dagens problem:

beställde ju ett bucas flugtäcke förra veckan och nu ringer dom och säger att det var fel i lagersaldot och att det är slut! :( så nu är frågan vad vi skall införskaffa ist. eller om jag ska åka in till kings och köpa det där...


Dagens äntligen:

jag har klippit mig! tog dock bara det slitna, tråkig nog som jag är.. sist jag klippte mig var 11 april 2008!! men jag ska nog inte låta det gå så här långt nästa gång. för jag skämdes faktiskt över mitt hår. :P


Dagens uppdrag:

idag skall dammråttorna ut ur vår lägenhet! (eller iaf i ett rum..) det var för längesedan dammsugaren användes.

Av annica hedlund - 5 juli 2009 21:48


usch och fy vilken jobbig häst jag hade idag! red hela vägen till svante båth? väl när vi skulle trava, ville han bara galoppera... vilket resulterar i en studsboll till häst. när han väl inser att han inte får galoppera, så ligger han på utav helvete i trav! när vi ska gå förbi stallarna får han nå ryck och små reser sig och hoppar åt vänster o höger och åt alla håll! sen när vi ska skritta hem igen så verkar han förbereda sig till att bli grand prix häst inom dressyr, genom att trampa och halft gå passage! + så lyckas han rycka ner huvudet i frustration över att han inte får trava/galoppera, just när jag endast håller tygeln i vänster hand... det bara knastrade till! det är den sidan jag haft nackspärr i... läskigt det kommer bli att vakna imorgon?

Ovido - Quiz & Flashcards