Alla inlägg under augusti 2009

Av annica hedlund - 25 augusti 2009 08:42


idag kan något spännande ske... jag ska nu fylla magen med någon macka och ica´s special flingor med röda bär i. sen vet vi inte vart det bär iväg. emil är bearbetad iaf! :) tihi!

avslöjandet kan komma ikväll....

Av annica hedlund - 24 augusti 2009 15:51


gårdagen gick väl relativt bra. första klassen 90cm bed. A+A ? tror de heter så, en mycket konstig bedömning om jag får säga det själv. vi rev ett i omhoppningen iaf. vill nog lägga det rivet under orutin.. på det fick vi får andra rosett - en grön! :)

andra klssen 100cm bed. A:0+A:0, resultat: 8fel. första rivet hade vi lite otur på, då vi kom vääldigt långt ut till vänster på det.. självklart ska han ju snudda vid det hindret då också, så den åkte ner i gruset. (andra 1meters klassen detta sker nu!! *en aningens irriterande*) sen fick vi med oss sista hindret också.. helt och hållet mitt fel! jag kände framvalvet i min mage över detta hinder... så tokigt det kan bli. :P Även om resultatet var sämre i denna klass så var känslan ändå mycket mycket bättre!


Av annica hedlund - 22 augusti 2009 23:44


tiden går så fort när man har roligt. det är så man säger va? jag vill väl inte påstå att det har varit särskilt roligt denna tid.. det har varit fullt med jobb och slit dan in och dag ut, för att sen hinna med rippe lite också..


under en lördags kväll kan man ju tänka sig att man gör något trevligt med pojkvän/vänner. nej inte en stalltjej... hon putsar och fixar i stallet... elva kom jag hem idag. då väntade en skjorta på att bli struken inför imorgon. nu är det klart, så då väntar bara sömnen. imorgon 6.30 befinner jag mig i stallet igen för att utfodra små hungriga kusar. senare på eftermiddagen hoppas jag att; Rippenstone och jag kommer hem med en rosett? :D


nu sängen. God natt!

Av annica hedlund - 18 augusti 2009 20:21


jag har träningsvärk, rygg ont och sömnbrist. saknas gör svält, men det gjorde jag nyss något åt... men men, inte ska jag klaga. jag kommer förmodligen bara leva en gång.

rippen och jag tränade som sagt för "dressyr-åsa" igår, med motgångar och lite med vind. jag har insett efter detta pass att jag låser mig från axeln och ner han börjar tjafsa, vilket gör det hela till en liten strid. men känns bra att ha något att jobba med på mig själv nu. inte något som ska styrka/förbättra honom bara...

idag skuttade vi lite för "hopp-maggan" där jag provade ett nytt bett (bild nedan). gick rätt bra på det, ska hoppa honom på tredelat imorgon igen så man får gemföra lite. annars var han som vanligt på tårna, så maggan har nu doserat hoppning/markarbete över små hinder MINST 2 dagar i veckan, för att försöka kyla ner hans nerver som blir extrema (kanske var lite o ta i...) vid hoppning. har typ gjort detta var 10onde? dag innan...

Av annica hedlund - 17 augusti 2009 11:09


under morgonen har jag kört ut min häst till näset, och pysslat på lite. nu (snart) ska jag jobba några timmar. sen blir det dressyrträning ikväll för åsa, sen ett par dagar i hoppträning hos maggan. Jag då? jag är tillbaka en dag då jag känner mig utvilad. man vet aldrig hur lång tid det kan ta...

sen på söndag är det dags för tävling i matfors igen! :D

Av annica hedlund - 15 augusti 2009 21:49


jag har under kvällen ätit en middag på löran. mycket gott var det. :) dock måste jag säga att servitrisen var trög? och att ljudnivån var hög! men nog om det.  men nu undrar ni över kvällens rubrik, eller hur? jag hoppas att den speglar min desperation!!


Kvällens begär!

Jag vill ha tag i en transport, snarast. Antingen en som jag köper här och nu. alt. kan boka med säkerhet för vissa speciella datum en tid framöver till ett vettigt pris.

vid köp har jag kraven: fronturlastning, boggie, max 1800kg. inte så farliga krav för att komma från mig va?

Av annica hedlund - 14 augusti 2009 22:35


det finns så otroligt mycket man vill hinna med när man är ledig. jag har iaf under kvällen varit och sett nyaste harry potter på bio. men jag är lite små besviken, den var som så lam rakt igenom inget nytt kändes det som. men jag blev riktigt skraj en gång, min rumpa måste ha hoppat upp 10cm från stolen iaf! och 2,5timme gick förvånansvärt fort måste jag säga.


nu ska jag bara pyssla lite i köket, sen sängen. tjobba dobba!

Av annica hedlund - 12 augusti 2009 17:59


vi (jag och min sambo, då så klart) har varit och tittat på en bil idag, den är silvrig och 4hjulsdriven helt okej, med andra ord vi tar oss fram i vinter med rippe (och en till?) där bak... men då kommer ju genast funderingarna igång, vi tar det här med lastvikt. jag ska ju den dagen (den sorgen!) jag tar körkort att ha BE, med då tanke på att jag ska kunna kunna dra lite mer (ca 600kg mer än de andra...) med bilen. men alla (okej, de flesta!) transporter har en totalvikt på ca1500kg och en last vikt på sisådär 700kg. va skjutton, min muskelknutte väger ju 600kg. hur ska jag kunna hitta två hoppe hästar i min storlek som vägen 350kg/st? omöjligt.

sen finns det ju då ett fåtal transporter och awd-bilar som man kan dra 2000kg med, men då drar soppa, dem mer kostar mer i skatt, ja det blir så mycket dyrare allt! och transportutbudet är begränsat, vilket gör det svårare och dyrare så klart...

man har inte så mycket problem till pingis va?

Ovido - Quiz & Flashcards