Alla inlägg under augusti 2009

Av annica hedlund - 11 augusti 2009 14:03


serieavslut. det säger sig själv katastrof! jag fattar inte att en enda serie kan ha ett bra slut. inte att slutet ska vara "bra" i att de levde lyckliga i alla sina dagar, utan bara ett vettigt avslut.

detta slog mig igår då det var sista prison break avsnittet, vilket jag inte insåg förrens sista 5minuterna? allt gick så fort. så många timmar jag tittat på detta, sån spänning, sån dramatik, osv. som slutade som en avklippt stubin! jag förväntade mig faktiskt den där explosionen.

fortfarande nu är jag besviken...


nu är det bara gossip girl kvar för min del, den dagen, den sorgen...

Av annica hedlund - 10 augusti 2009 20:14


jag ringde till maggan idag, med förhoppningar om att jag skulle kunna åka till henne och träna ons-fre. men icke sa nicke! hon är i frankrike(?) utomlands var hon iaf. så där sket det sig... hur ska jag nu planera? hon sa iof att marianne var hemma, så ska prova ringa henne imorgon. blää! vad tråkigt allt blev. alternativet är att jag åker till maggan nästa vecka iof.. hmm, det är inte lätt när det inte går som jag planerat. jag kanske helt enkelt ska sluta?

Av annica hedlund - 9 augusti 2009 20:46


gårdagen avklarad för ett tag sen. och jag kan påbörja min lista av vad som skall infinnas på mina listor.. det var en trevlig kväll och jag kände mig fin i min klänning! :)


under dagen har jag i princip bara ridit. red bort till den större ridbanan och började bygga. det tog riktigt lång tid med en häst på släpet. byggde upp följande: bom - 1,2m - bom - 1,2m - bom - 2,30m - räcke ca.70cm - 3m - bom - 6m - bom - 3m - räcke - 3,2m - räcke - 3m - bom - 3m - bom. detta då med anridning i trav. och rippe skötte sig hyffsat bra, han vill ju så klart att det ska gå fortare än vad jag vill... både jag och han var blöta i svett när vi kom tillbaka. det hade jag gärnat hoppat över dock...


under kvällen har jag ätit en grymt god pastasallad med kräftor i. :) har också upptäckt philadelphia med smak av vitlök och örter. mums! nu blir det en film.

tjing kling!

Av annica hedlund - 7 augusti 2009 21:11


åkte in till stan förut, för att sedan ta mig till stan. åkte in och hade vänte tid till bussen som skulle ta mig ut till Rippen. jag gick och köpte pengar till telefonen och sen gick jag till gina för att bara spana. hittade ett par stuprör som jag tyckte såg snygga ut... gick in i provhytten, jo de satt bra också. så gick jag ut med mina första stuprörs jeans, svarta till färgen. kollade då på klockan. ooops! bussen gick för 5min sen, nästa om en timme. ringde till pappsen som ställde upp. :)


väl uppe till häst red jag fram lite mjukgörande, för att sen hoppa en låg paralell oxer (ses i bakgrunden) med graman på. och jo det gick hyffsat i anridningen, men över och efter gick han som en raket! hästar blir man då aldrig färdiglärd på... det kanske är det som är tjusingen?

även svettiga är dom jävligt vackra iaf. :)

Av annica hedlund - 7 augusti 2009 15:05


jag ska på bröllop imorgon, mitt första! det ska bli roligt, nog för att det är ett par på emils sida men endå. jag hoppas att jag blir bjuden på många bröllop innan mitt eget. för att få fram en massa: det SKA jag ha på mitt bröllop, och såklar det jag INTE ska ha på mitt bröllop...


jag vet att många som barn har planer på sitt eget bröllop, men inte jag. detta har kommit mer och mer under den här tiden jag har ett stadigt förhållande. svårast för mig kommer nog vara brudbuketten, som (fd) florist får jag väl säga... grymt kräsen på alla blommor lär jag vara.


som vanligt mitt svåra problem är ju då vad jag ska ha på mig... på lut har jag en korall färgad klänning, svart kavaj och svarta ankelboots. känns inte som att jag är helt fel ute då. men jag lär väl ändra mig imorgon...

Av annica hedlund - 6 augusti 2009 20:04


nu är det dags för middag, en bekväm middag blev det idag. inte helt fel, får ta en promenad imorgon eller nått för att kompensera. när jag kom hem låg ridsport innan för dörren. så då är kvällen räddad också.


under dagen har jag lärt mig att snubbla på norska heter tryne. HAHA! * "låg" humor idag*

hade en fundering imorse också som jag faktiskt kommer ihåg! jag funderade på varför mint räknas som frächt? och varför det är i tandkrämstuben? jag menar lavendel är ju en härlig doft tycker jag. varför finns det inte tandkräm som gör att man doftar lavendel ur munnen? eller alla parfymer kan ha en matchande tandkräm?

jo funderingarna var också "låga" idag....

Av annica hedlund - 6 augusti 2009 09:02


en underbar natt sömn är underskattad! jag har haft en i natt, så nu hoppas jag att det blir en skön arbetsdag på detta. nu frukost sen jobb till kl.19

malin som har stallet mockar åt mig idag. så slapp jag kliva upp mördar tiden 5! det går inga bussar från henne efter 19, så det går ju inte att åka efter jobbet, lr jo om jag vill gå hem. men det har jag ingen lust med. rippe har bara gått i hagen 2dagar denna vecka. det hör till ovanligheterna. brukar skritta honom iaf om han har vilodag.

ne! nu frukost. tjao bella!

Av annica hedlund - 5 augusti 2009 20:27


va besviken man blir när man sett något i en katalog, och sen i verkligeheten och den är fulare än vad man förväntat sig. Jag hade sett ut en väst och tröja ur hööks katalogen, men blev verkligen jätte besviken nu när jag såg det i butiken. jag som verkligen ville ha det där... men men, det blir till och hitta någon annan outfit för denna vinter.


jag ska iaf köpa ett träns till, helst två (övertalning pågår...). jag hade tänkt mig ett med pullarnosgrimma. sadeln går i brunt, mot det röda. har ni några tips mottages det med stora ögon/öron. har tittat på ett på hööks, men då var det för ljust. men jag funderar på om det kan mörkna ganska mycket med läder fett och så? det är dagens ilands problem.

Ovido - Quiz & Flashcards