Alla inlägg under september 2009

Av annica hedlund - 22 september 2009 21:17


hej hallå.

under dagen har vi städat i lägenheten, riktigt härligt känns det nu. blev en sväng till blåberget med en del skräp. sen så klart lite tid med min älskling i stallet. byggde upp två hinder vilket gjorde Rippe sjukt trippig. men han hoppade sjukt fint. så då fick han vara lite på tårna. ;P ett räcke med EN planka ingen markbom eller så, på 1-1,10m, som är min svaghet. 98% av sprången kommer jag för nära. men idag gick det bra, förutom ett språng som vi kom sjukt nära, som känns i ryggen nu. men efter en natts sömn så ska det nog vara bra igen.


Av annica hedlund - 21 september 2009 16:15


jag har 14par vanliga ridhandskar! galet. ändå måste jag köpa ett par nya...

Av annica hedlund - 21 september 2009 14:21


min rengöring pågår även idag! jag hade sån tur att tvättstugan var ledig idag mellan 12-17, sen var det propp fullt i en vecka framåt! så idag tvättas täcken, lindor, handskar och allt som går att köra i en tvättmaskin. att komma till stallet i morse med en massa rena saker var en underbar känsla. så detta måste jag ju bara göra oftare. har också kommit fram till att jag har sjukt många vanliga ridhandskar. kan det vara en 10par iaf + vinterhandskar, måste räkna nästa gång jag går ner.


annars gör jag faktiskt inte så mycket mer än att just städa. inte så roligt kanske just när man pysslar med det. men det kommer förhoppningsvis kännas toppen när jag går och lägger mig. fast det kommer fortsätta imorgon...

ne, nog med babbel. tjingeling kling!

Av annica hedlund - 20 september 2009 11:38


igår var inte min mage ett med mig efter en kväll ute i sundsvalls skit tråkiga nattliv. men den slank ner en cider efter den andra. vilket då resulterade i en dag med sängen igår... fast på kvällen åkte vi in till stan på middag hos svärmor och svärfar. det grillades och avslutades med "män som hatar kvinnor", sjukt bra film. fast det kändes verkligen att de ville ha med så mycket som möjligt från boken. vilket gjorde att man aldrig kunde fundera på vem som låg bakom allt...


men idag är en ny dag med nya möjligheter. tanken är den att jag skall åka till min älskade häst och desinfektera allt... låter ju inte så jävla roligt direkt. men det kommer nog kännas otroligt skönt när det är gjort, och allting är så rent som det kan bli. ska springa ner till tvättstugan också och hoppas på att det finns någon tid imorgon alt tisdag. då allt även skall tvättas i 60grader, helst. jag har det jag gör om man säger så.

Av annica hedlund - 18 september 2009 18:11


ikväll blir det lite socialt som står på schemat. jag hoppas att det slutar med en sväng ner till stan, för jag vill verkligen traffa folk och röra lite på mina spiror på dansgolvet. har precis kommit ut ur duschen, så är i full gång. ska samtidigt laga något att äta. så en middag på max känns kanske inte helt borta... men skall göra ett försök iaf på kyckling och ris med bea...

då jag hittade ett nytt linne på stan idag så är klädvalet klart. skovalet också och även smink och hår, herregud det här har då aldrig hänt förut!

Av annica hedlund - 17 september 2009 21:43


idag jobbade jag mitt otroliga långa pass 8.45-12 men sen blev det lunch med frida och min pojk. en god tomatgratinerad tortellini, riktigt god! det skulle jag vilja kunna laga, perfekt att bara kunna ha i frysen... men är man ingen kock, så är man inte.

sen vandrades det en del i birsta, hittade en snygg tröja, som kom med hem. men nu när jag är hemma så känns det HELT FEL! så den lämnas åter imorgon. vill hitta en snygg tröja, något som verkar helt hopplöst. jag ger stan en chans imorgon. för imorgon kväll hoppas jag på galaj. även fast det inte finns några tröjor till mig.

möjligen kan min godis påse som kom med hem från systembolaget påverka mig något. eller?

Av annica hedlund - 16 september 2009 23:04


whooops! råkade vara ute lite sent på att boka biljetter till globen. så det blir till att sitta på B iår. men förra året blev det fint på b. hoppas det blir lika bra iår också, då jag faktiskt får med mig min mormor också! :) ska bli riktigt roligt.

nu sängen. god natt!

Av annica hedlund - 16 september 2009 21:33


nu har jag haft med mig emil på en sån handledarkurs. kombinationen emil och annica kan medföra livsfara... så se upp på vägarna. snart så hoppas vi att jag har körkortet klart, mitt mål är innan jul. tanken är att jag ska ta BE, vilket innebär att jag ska lära mig att köra med släp också! och när vi ändå är i körkorts svängen, så anmälde jag mig till skoter/fyrhjulings kurs på en gång. så kan jag också vara laglig. spännande ska det allt bli.

möjligt att jag tagit mig vatten över huvudet? äh! nu kör vi! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards