Alla inlägg under oktober 2009

Av annica hedlund - 27 oktober 2009 23:18


hade jag haft svart utrustning på min häst så hade jag inte tvekat en sekund på att beställa hem detta dyon träns till super fynd pris! http://www.ryttarstugan.se/product.php?ID=509

istället håller jag i mina pengar till nästa fynd.

Av annica hedlund - 27 oktober 2009 21:26


nu är jag hemkommen från stallet. men där möttes jag av en häst med trasigt täcke, han måste ha fastnat i maggjorden eller något. Rippes granne tog och drog in stalltäcket i sin box medans jag var ute och red. så nu har jag två täcken o laga. roligare har jag ju haft!

Av annica hedlund - 27 oktober 2009 16:00


jag har fått ut en hel del på den andra bloggen idag (häst saker säljes!)! och det känns riktigt skönt. ska fixa lite mer ikväll, innan jag börjar annonsera det hela.


nu håller jag på och steker lite pytt som min man och jag ska äta, efter det ska jag till stallet och fixa där. tänkte nämligen börja packa ihop mina saker inför flytten. då jag också jobbar i helgen måste jag börja i tid. sen imorgon kommer martin ut och kollar rippes tänder + botulism spruta + att jag tänkte passa på att klippa honom när han har lugnande i kroppen... det ska bli skönt att ha allt det gjort.


nu tycker jag det luktar lite bränt...

Av annica hedlund - 27 oktober 2009 11:11


nu är det frukost ihop med blixten mc queen! fick den i julklapp förra året, och jag har tittat på den aldeles för lite. ni som inte sett bilar har missat något kan jag anse. men jag kan inte det där med att bara titta på film. jag måste hålla på med något samtidigt så under tiden jag tittar på den tänkte jag också ta tag i mina hästsaker som befinner sig nere i förrådet. men det har jag sagt så många gånger förut, så kan ju komma något annat i vägen även denna gång. typ en massa surfing på nätet bland alla sidor som säljer hästsaker...? vi får se helt enkelt.

Av annica hedlund - 26 oktober 2009 19:28


igår råkade någon av soris ungarna som var här på besök spilla dricka över vårat tangetbord! vilket har resulterat i att enter knappen är så där lagomt seg, samt att bokstaven ä fastnar nere vilket gör att det rät ofta ser ut så häääääääääääääääääääääääär efter att jag använt den. dagens irritation var det.


dagen ovääntade kommer här:

  


jag menar hur stor är chansen att det blir maju som säkerhetskod?

Av annica hedlund - 26 oktober 2009 09:32


Jag har nu anmält till sista tävlingen för iår här uppe, som vanligt är det timrå som håller i ställningarna. Jag hoppas på att kunna sätta en nolla-nolla i 1,10 klassen med en bra känsla. Det skulle kännas som ett riktigt bra avslut. Inget klubbmästerskap blir det för min del iår heller, jag tror att jag bara varit med på ett klubbmästerskap under alla dessa år. Det har alltid varit något som gjort att jag inte varit med. Iår jobbar jag så klart...



Av annica hedlund - 25 oktober 2009 21:31


tårtan är nu slut, så det är avklarat. hoppas verkligen att lägenheten kan vara klar nästa gång de ska komma förbi. varför ska man aldrig orka ta tag i de där småsakerna? iof nu har vi ju hela sovrummet också... men som de där taklisterna i köket... de har inte målat sig själva på ett år kanske? dags och inse att jag måste stoppa en pensel i handen på min karl? Oskyldig

gossip girl kunde jag ju inte missa, så nu är det bara 6 dagar och några timmar kvar till nästa program. jag längtar som sagt redan!

funderar på att köpa detta som jag skrev om för ett litet tag sedan, för lite av pengarna jag fick i present. funderar isf på det bruna, som inte finns på denna bild tyvärr. vill inte ha ett till blått heller, är lite less på allt det blåa nu. schabraket är nu funnet på nätet: http://segcompany.jetshop.se/schabrak-arabesk-p-364-c-184.aspx 


  


nu sängen och film. 12.15 börjar jag imorgon, så en redig sovmorgon utan en klocka ställd och en telefon på ljudlöst.

Av annica hedlund - 25 oktober 2009 15:15


tävlingsdag två startade inte på bästa sätt. rippe ville inte gå på bussen i första taget. så det tog bara en si så där 20-30min att få på hästskrället! men kom rätt bra i tid ändå, tack och lov!

resultatet blev 4 fel, som kom på ett räcke efter en oxer som jag fick damma av mina ponnyskänklar på... oxern altså.

det känns så bra mellan oss nu. jag känner att vi är vi nu, något som förmodligen kommer att stärkas. nog för att detta var våran tredje 1,10, men ack va lätt det känns.


nu ska jag hoppa in i duschen. sen en massa främmande. sen är jag kanske här igen. Förvånad

tjao bella!

Ovido - Quiz & Flashcards