Alla inlägg under oktober 2009

Av annica hedlund - 20 oktober 2009 17:27


jag sitter här med ett leende på mina läppar, hemma sitter jag också! jag tog mig till färsta för att hoppa lite, inför helgen som sagt. dagens övning blev "fem-och-en-halvan", dvs inridning i trav, bom, 2,3m, kryss, 5,5m, stigsprång. framridningen gick fantastiskt! han var mjuk och vår första galoppfattning var klanderfri och det hela fortsatte lugnt och harmoniskt. sen kan vi konstatera att travhoppning kanske inte är rippes starka sida. vi jobbar vidare på det, punkt. efter det plockade jag bort travbommen och krysset, kvar en oxer. den hoppades ett par gånger, därav sitter jag nu med ett leende. det kändes helt underbart, rippe är helt underbar! mitt självförtroende är på topp.

Av annica hedlund - 20 oktober 2009 10:08


frukosten är nu avklarad, och klockan är efter 10. helst hade jag nog velat att den skulle vara 7 nu. men man får inte som man vill, utan bara att gilla läget. jag ska åka och hoppa lite med rippe idag, det ska bli roligt. gör jag inte det kan det bli ännu roligare till helgen. jag har nämligen inte ridit i ridhus än, för säsongen. jag har heller inte hoppat på 3-4 veckor kanske? jag räknar med att min häst kommer att vara glad, åt det galna hållet. möjligt att det kan komma en uppdatering senare idag, om de har en dator ledig på sjukan?

gg.

Av annica hedlund - 18 oktober 2009 21:58


hallå?!

ingen missade väl gossip girl premiären idag!?!?!

jag är inte ingen, tack och lov. Cool

Av annica hedlund - 17 oktober 2009 12:20


nu är jag på väg mot julen känns det verkligen som. hämtade som sagt ut glöggen igår. senare på kvällen blev det att jag korkade upp en julmust! ack så gott det var. det är jul för mig... och påsk måste jag väl tillägga, men mest jul.


sen att jag total sanerade hela badrummet igår gjorde att jag förtjänar att åka till smedjan ikväll. vi ska dit och fira (mig? kanske, vet inte?) men iaf min farmors karl, som jag tror fyller år idag faktiskt. så det ska nog bli riktigt trevligt. men ännu trevligare imorgon kväll.... säsongs premiär av GOSSIP GIRL!! Skrattande

ne nu ska jag äta min smarriga pasta alfredo, sen tillbaka till arbetet.

Av annica hedlund - 16 oktober 2009 17:21


nu är den hemma hos mig - årets blossa glögg!

det är vitvinsglögg iår med smak av clementin...

ska bli spännande att smaka denna, något som måste göras ganska snart så jag vet om jag ska försöka beställa hem mer.

förra årets med blåbärs smak har jag kvar någon oöppnad flaska av, då det köptes en 10st kanske? denna är nämligen riktigt smarrig att göra drinkar på! vi kan bara hoppas att denna följer samma spår. eller någon som hunnit före mig med smakandet?

fortsättning följer...


  

Av annica hedlund - 16 oktober 2009 07:54


nu ska jag snart springa ner och ta bussen till stallet. kl 11 ska åke komma och sko, och jag ska försöka rida lite energi ur rippe innan. hoppas att han skrattar åt sprickan han har fått. för nu vill jag verkligen inte ha nå mer bakslag. sen vet jag inte va som sker, den som lever får se.

Av annica hedlund - 15 oktober 2009 22:05

  


här ser ni lite saker från dyon, saker jag gärna håller i min hand inom en snar framtid. (det där med städningen gick inte så jäkla bra...)

 

överst från vänster är det ett nackstycke, så ett vanligt träns blir ett kandar alt ett behändigt ledträns på tävling!

sen behöver jag ett par till tyglar, jag är helt besatt i de jag har. kan inte rida i något annat nu.

sen är det en remont nosgrimma till mitt befintliga träns, bara för att jag inte har ett träns med remont...


då kommer vi till nedre raden från vänster:

skärpet!! denna produkt tror jag faktiskt att jag är i stört behov av i stallet för tillfället. mina ridbyxor glider ner, gång på gång...

en pullarnosgrimma kommer här näst. har jag denna så har jag alla tre nosgrimmor till ett träns, praktiskt.

sist men inte minst önskvärt är dyon´s grimskaft. jag tror att e skulle tycka mycket mer om att leda min prins på tävlingar om han håller i detta... Flört inte sant?

Av annica hedlund - 15 oktober 2009 18:49


så är en ledig dag snart slut. och jag har väl precis gjort så där lite som man ska göra en ledig dag..? vaknade vid 10, satte mig vid datorn lite för länge. åt frukost vid 12, sen vidare till min nya häst, sen blev det en middag med papps på gonzalos, nu sitter jag vid datan igen. men nu ska jag göra lite nytta hade jag tänkt mig. jag ska spakla (stavas det med ck? ingen aning...) jaja, sån vit deg ska upp på väggarna i sovrummet. sen blir det lite städning och sortering hade jag tänkt. men det blir ju väldigt sällan som man tänkt sig, vilket i detta fall jag helst inte ska tänka alls? för jag behöver verkligen städa!!

Ovido - Quiz & Flashcards