Alla inlägg under oktober 2009

Av annica hedlund - 13 oktober 2009 18:47

galopp rippe röd jacka  


För ett år sedan skrev jag på fodervärdsavtalet på denna bruna springare. Tänka sig hur mycket glädje jag haft med dig under denna tid. Men också helt sjuka motgångar. Men dessa är bakom oss och vi siktar framåt som ett team, för du är min nu, något bara jag kan ändra på.

Men nu närmast ser vi fram emot de 2 sista tävlingarna och en underbar vinter på färsta, med allt vad det innebär.


Sen att du var en galen arab hingst idag, hoppas vi (speciellt JAG!!) bara var lite höstglädje...


Av annica hedlund - 12 oktober 2009 22:58


i lördags var jag på avenyn då... och hade då en mycket bra kväll ihop med hoffmaestro. ett band som jag nu är helt frälst i! sjukt härliga låtar som jag inte kan sluta lyssna på. med tanke på omstädigheterna så är det ganska bra jobbat av ett helt nytt band, att komma in så där på ett dansgolv... ett dessutom svajande dansgolv, som gjorde att jag sökte mig smått bakåt + åt sidan. alternativet var att hoppa lika galet som alla andra så att detta inte skulle kännas av. jag varierade mellan dessa alternativ.

nu ska jag lyssna lite mer på desperado eller en någon annan av de braiga låtarna.

Av annica hedlund - 11 oktober 2009 21:56


dygnen har varit på tok för korta den sista tiden, därav damm samligen som börjat här... fast istället har jag dammat av mina sprit flaskor! Flört ne skämt och sido, har varit mycket jobb och utgång. när utgång är med så finns det också ett antal timmar som spenderas väldigt stillsamt. men tack för en rolig helg frida! :)


nu ska man ju inte tro att jag får mer tid över, när jag ber om den. det är den här roliga tiden på jobbet nu. inventering!! weeei* eller inte. mitt jobb kan inte det där med att hålla stängt och det jobbas intensivt under en dag. ne istället har vi öppet som vanligt, och inventerar så lång tid det nu tar, vi hoppas på 3dagar... imorgon ska jag jobba 11timmar sen ska jag ha energi till att ta hand om min häst också. tror att det är dags att sova lite nu... god natt!

Av annica hedlund - 7 oktober 2009 12:53


känner mig väldigt aktiv idag. jag har nämligen varit i stallet, i solariumet, i duschen samt att jag börjat plocka ihop lite inför imorgon samt ätit en lunch och nu befinner jag mig på jobbet (börjar kl 13). mitt tåg går nämligen 05.08 från stationen imorgon, sen är jag borta hela dagen och kommer hem vid 22 enligt biljett, tror vi att det håller? jag satsar på att vi inte kommer hem den tiden... 

hoppas att jag är lika aktiv ikväll när jag kommer hem. det finns en del att fixa hemma... helst hade jag velat haft med mig en mumsig kaka på tåget också. Oskyldig


Av annica hedlund - 6 oktober 2009 21:10

  


Jag har skickat in denna bild till att bli årets häst 2009.

Att första priset lockar skjuter jag inte under stolen med heller... Nämligen en resa för två ner till Göteborg Horse Show, med betald ner resa samt 2 hotellnätter. Jag hoppas med lite stöd från er... ;)


http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162


klicka på "rösta" uppe till höger, klicka sedan på sök bidrag och skriv in beata, sen är det bara att ge tummen upp! :D

Av annica hedlund - 6 oktober 2009 10:49


tror ni inte att rippen var kall och fin i benen igår när jag kom till stallet, bad då malin kolla honom på kvällen och nu på morgonen också. Jo, oförändrat. Så ringde in till atg direkt på morgonen, de tyckte (hör och häpna!!) inte att jag behövde komma in. Så det känns ju skönt att det inte verkade vara något alvarligt.


men istället till mig själv. jag har nu svart på vitt att jag tyvärr har ansträningsastma. jag var och gjorde ett test nu på morgonen. det kändes mindre roligt, men jag är glad ändå för rippe. det är skönt att jag nu vet att jag har detta, och att det är det som har besvärat mig i dessa år. inget som är "värre" om man kan säga så.

Av annica hedlund - 5 oktober 2009 09:03


nu är tid bokad hos atg imorgon kl 13, och jag hoppas de kan säga vad som skett där inne... han är som sagt varm vid knäet samt hovled/hov. han är inte svullen, inte heller halt, han pigg och glad, precis som vanligt förutom värmen... någon av er som läser detta som kan ha någon aning om vad som skett?

annars hoppas jag som sagt på svar imorgon.


idag kommer jag att överväga att köpa en kappa jag sett på vero moda, snacka lite skit med frida, åka till rippe och pyssla om honom lite, sen ska jag till pappa och rensa bland alla lådor. ska också käka där emellan så klart! något jag börjar med redan nu! :)


(translate: gravsten - ripstone)

Av annica hedlund - 3 oktober 2009 09:23


brandvarnaren i hallen har nog pipit i minst en månad nu, pga av dåligt batteri. att komma ihåg att köpa ett batteri när man är på affären tycks ju vara omöjligt. tänk om man kunde då ha ett inbyggt blädderblock i skallen. som man skulle kunna bläddra igenom. det skulle ha varit fiffigt, av dig skapare. så här när man har en jobbig morgon kan det vara fruktansvärt frustrerande att man inte har något block där inne bland allt spån...

Ovido - Quiz & Flashcards