Alla inlägg den 2 juni 2009

Av annica hedlund - 2 juni 2009 19:07


efter dagens anticimex projekt i köket, så har jag nu satt mig ner för att preparera mig med lite olika c-vitaminer. bla mango, något som min kropp aldrig upplevt tidigare. skulle ju prova i fredags, men då blidde det visst utgång... :P


förresten så har jag börjat bra med min egen träning. en prommis med en svärm myggor bakom mig igår kväll gjorde att jag höll ett högt tempo i ca40min. sen en prommis med rippe gåendes en meter före mig i morse... han är rapp i benen! + träningen igår. detta har resulterat i träningsvärk insida lår.

Av annica hedlund - 2 juni 2009 11:35


träningen gick väl si som di som. vi har en del att jobba på.

återkommande faktorer jag har att jobba intensivt på:

  • öka/korta och behålla honom rund.
  • avsaktningar/fattningar behålla honom rund och bakbenen under sig.
  • få honom att gå på ett spår ist för två...
  • få honom att acceptera ett tygeltag.

detta har väl aldrig varit hans starka sida. nu har vi också efter vilan kondition och styrka att jobba på... den måste också bättras på min sida.


men fick rida en riktigt bra övning igår som hon hade lärt sig från någon dansk. den skall göras i uppmjuk/uppvärmnings syfte.

skritta/trava på en 8volt, med en förböjd låg form på hästen. och sen skall man med innerskänkel flytta hästens bog utåt. han blev otroligt mjuk efter! :D dock lite svårare i vänster varv hade han, men inte länge till!


rippe tog sig en nogrann rulllning efter passet...

Ovido - Quiz & Flashcards