Alla inlägg den 14 juni 2009

Av annica hedlund - 14 juni 2009 21:55


det där täcket jag pratade om till rippe tidigare var då värt varenda krona! efter att han gått ute i ca12timmar utan tak i SPÖREGN, kan man ju tänka sig att det kanske inte har hållit tätt... att det läkt igeom vid bogen eller vid svansen eller något sådant. men nej då! så fel jag kunde tro. han var så torr så. :) så då behöver man inte oroa sig för det i framtiden iaf. (att han ska bli blöt/kall om han går ute i regnet) skönt!


jag har för övrigt börjat tänka igenom en liten lista av saker jag (och rippe)skall äga innan årets slut. det är faktiskt kul och peppande! det är jobbigare att listan blir dyrare och dyrare för var dag som går... :P (både födelsedag och jul infaller innan årets slut för mig, så hoppet finns!)

Av annica hedlund - 14 juni 2009 17:31


japp nu har jag slitit så oerhört in i det sista med rean på jobbet. så jag är tamme 17 värd detta! nämligen, jag ska nu vara ledig i 11 hela soliga dagar, springa runt och nynna på: inte ett moln så långt ögat kan nå!

jag och rippe ska galoppera över gröna ängar, och nynna på: du är så söt min kära lilla häst!

så ser min lediga tid ut framöver. en och annan shoppningrunda ska vi nog klämma in också. samt midsommar firande ! :D


Av annica hedlund - 14 juni 2009 09:53


visste ni att equiline gjorde skor också? det hade jag ingen aning om! men nu vet jag. man upptäcker en hel del när man sitter vid datorn och bara kollar på en massa hästsaker. det där kan jag tänka mig... och det där! man varför inte det där?

jag är så sjuk sugen på att handla alla möjliga olika saker till rippe. och mig i stallet för den delen. men jag har mindre lust att handla till mig själv för vardags/fest. varför är det så?

är det normalt att man vill lägga mer pengar på sitt intresse? ja menar mina ridbyxor går på ca1400-1800. men jag skulle ALDRIG lägga det på ett par jeans tex. rippes regntäcke 1600:- skulle jag köpa ett täcke till mig själv för dom pengarna? NEJ!

ibland förstår jag mig inte ens på mig själv! mysko.

Ovido - Quiz & Flashcards