Alla inlägg den 13 juni 2009

Av annica hedlund - 13 juni 2009 21:08


gjorde för övrigt världens fynd idag på MQ! ett par levi´s för 999:- 149spänn! :D sen råkade det bli en väska på sisters också. men den var lagomt stor och ville helt enkelt bo hos mig. samt att den hade så bra fack på sidan! perfekt att stoppa i mobil i  den, så slipper man rota igenom hela väskan...

hittade en underbar tunika också, men 42 är bara att inse att det är för stort även för mig. men den trevliga tjejen skulle ringa in till sisters i stan för att se om dem möjligen kan ha någon kvar... vi håller en tumme!

nu skall det stoppas ner några färska hallon i min mage. :) tjingeling!

Av annica hedlund - 13 juni 2009 19:58


så nu har jag fått i mig bland det svåraste jag någonsin åstakommit till middag - färdig grillad kyckling med mimosasallad och en tomat. Mina högtalare sjunger på bland annat hey där, dragostea din tei, lollipop, rosa moln, mister cool, call on me, m.fl det är rebelltidsminnen, JoHoora!? annelie vi hade fan jävligt kul ihop!


kommer nog aldig att glömma min lilla kusins dotter amanda 2-3år? står framför tvn och försöker härma tjejerna på call on me videon, och det är väl kanske inte så barnlämpligt? det skulle ha filmats och visats på hennes studentfest eller något. så kul man kan ha åt mindre barn. som inte riktigt fattar vad dom gör utan gör det för att omgivningen skrattar åt det. man filmar för lite av sitt liv. jag ska försöka filma mer av det som jag gör. det är så roligt att ha kvar.. typ det enda som finns filmat från det att jag fyllde 3år är väl alla hopptävlingar... och nog har jag gjort massor av helt galna saker sen dess!



Av annica hedlund - 13 juni 2009 12:06


sofia kroon du får då känna på din otroligt stora tabbe gång på gång!

men du var faktiskt inte så jäkla smart bruden...

nu senast:

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=167145

Ovido - Quiz & Flashcards