Alla inlägg under juni 2009

ego

Av annica hedlund - 4 juni 2009 17:33


ego, jag känner mig som alla som är på ego och spänner sina små stackars muskler.. jag känner mig jävligt självupptagen och älskar mig själv. tittar i spegeln hundra tusentals gånger varje minut. jag kanske ska åka dit en sväng ikväll? en sån "fösta gången" borde ju vara gratis? andledningen är den:

det borde hjälpa mig att skriva ett cv! cv och ego är ju typ samma sak. nästan så, eller kanske inte alls ändå. fy fan stackars alla på ego, dem kan inte ha det lätt.

Av annica hedlund - 3 juni 2009 21:17


emil orkade inte beta rippe efter att jag ridit. så istället så gick han ut och plockade/rev loss en massa gräs (en skottkärra!) och la i hans box... och lika glad va rippe för de, men gladast var nog emil! na na nanana.... :P

Av annica hedlund - 3 juni 2009 16:45


han fantastiskt jävla bra! jag hoppas att han gör någon till konsert under hans livstid (enligt mina beräkningar försvinner han före mig). även här har vi barndomsminnen på hög nivå. :D han hördes nog i vårat hus ca två gånger om dagen, om inte mer? kommer tillomed ihåg LP skivan mamma hade med bad albumet! min mamma var också på hans konsert när han var i göteborg 1997. på den punkten är jag jäkligt avis på henne så här i efterhand. men det var förmodligen inte så givande och ha med mig då när jag var 8... men i nutid VET jag att det är givande!

favorit låtar? man in the mirror, dirty diana, history, smooth criminal, för att bara nämna några.


ghost är grym med videon, som jag dock var livrädd för då... men tycker nu att den måste vara rädd bra gjord för att vara gjord på den tiden. och den måste ha kostat väääääldigt mycket pengar?


Länk Ghost: http://www.youtube.com/watch?v=QaGoKczNndc

(vet inte hur man får in videon.)

Av annica hedlund - 3 juni 2009 09:31


solen skiner och jag ser inte ett moln på himlen. men helt perfekt kan det ju inte vara. det blåser. varför kan det inte vara perfekt kanske ni frågar er...? jo för jag är ledig. men slår vad om att det kommer vara strålande sol nu torsdag och fredag. sen tillbaka till det dåliga vädret i helgen.


hoppas att rippe kan leverera lite glädje ikväll iaf. jag har lite glädje med mig åt honom iaf. köpte en hovolja som är toppen igår (och då såklart dyr...! finns det något som är billigt och bra inom hästvärlden?!) till hans små torra hovar.


ne nu ska jag göra mig klar ska träffa en kompis som jag umgås med på tok för sällan! ska nog bli trevligt. eller jag menar det kan inte bli annat än trevligt med mig? ;p

Av annica hedlund - 2 juni 2009 19:07


efter dagens anticimex projekt i köket, så har jag nu satt mig ner för att preparera mig med lite olika c-vitaminer. bla mango, något som min kropp aldrig upplevt tidigare. skulle ju prova i fredags, men då blidde det visst utgång... :P


förresten så har jag börjat bra med min egen träning. en prommis med en svärm myggor bakom mig igår kväll gjorde att jag höll ett högt tempo i ca40min. sen en prommis med rippe gåendes en meter före mig i morse... han är rapp i benen! + träningen igår. detta har resulterat i träningsvärk insida lår.

Av annica hedlund - 2 juni 2009 11:35


träningen gick väl si som di som. vi har en del att jobba på.

återkommande faktorer jag har att jobba intensivt på:

  • öka/korta och behålla honom rund.
  • avsaktningar/fattningar behålla honom rund och bakbenen under sig.
  • få honom att gå på ett spår ist för två...
  • få honom att acceptera ett tygeltag.

detta har väl aldrig varit hans starka sida. nu har vi också efter vilan kondition och styrka att jobba på... den måste också bättras på min sida.


men fick rida en riktigt bra övning igår som hon hade lärt sig från någon dansk. den skall göras i uppmjuk/uppvärmnings syfte.

skritta/trava på en 8volt, med en förböjd låg form på hästen. och sen skall man med innerskänkel flytta hästens bog utåt. han blev otroligt mjuk efter! :D dock lite svårare i vänster varv hade han, men inte länge till!


rippe tog sig en nogrann rulllning efter passet...

Av annica hedlund - 1 juni 2009 10:43


äntligen! har jag hittat en vettig människa som skrivit om pessoabettets verkan, och jag hoppas att många tar in det. http://hastpassion.blogg.se/2009/april/varfor-du-aldrig-mer-vill-rida-pa-pessoabett.html?_tmp=175bf48cd02e9ce86baafd89544d12c6a19cfe9d

jag använde pessoa på bea när jag precis köpt henne, men bytte efter ett tag då det som skedde var: hon tog aldrig tag i bettet, "falsk" krökning på nacken, studsig i gångarterna, m,m.

men jag tror också att det finns hästar som kan funka på det, men att dom är väldigt väldigt få.

Av annica hedlund - 1 juni 2009 09:26


ny månad - ny bild ----->

jag kan inte det där med att se söt eller snygg ut. jag måste lixom löpa linan ut om jag ska vara med på bilder... för då kan man inte misslyckas på samma sätt.


vad annars då? jag inleder denna månad med ett dressyr pass med åsa ikväll, som jag tidiagre nämnt. ska bli riktigt kul faktiskt då han har kännts så j'kla bra nu dem sista två passen på planen.

jag kom på igår att jag kommer vara på öland innan matfors kvällstävling (har lyckats fått ledigt!). kommer förmodligen hem kvällen innan den... så det kan bli en spännande tävling?

Ovido - Quiz & Flashcards