Alla inlägg den 21 maj 2009

Av annica hedlund - 21 maj 2009 17:33


så då har jag precis kommit hem efter 5 slitsamma timmar på jobbet. vi hade försäljningsrekord för denna månad, det är alltid roligt att jobba på dessa dagar, då det är liv och rörelse i butiken, och man känner att man räcker till.


försöker nu förbereda mig mentalt för kvällen med hjälp av lite fika. ikväll blir det operation g-a-l-o-p-p. jag har inte lyckats hitta någon hjälm som går att trä över min 59:a till hjälm. så vi hoppas att det räcker med en, och att jag har hjärnan i det skick den var innan. ja vi snackar min hjärna. eller det vore iof ganska kul om det händer en olycka och jag får en väldigt klok människas hjärna.. för när allt kommer till kritan så är min kanske inte så mycket att hurra för?

Av annica hedlund - 21 maj 2009 09:12


jag drömmer väldigt ofta om björnar, de drömmar jag kommer ihåg. kan vara att jag blir jagad, något djur som jag älskar blir jagad och jag ser på, att den bryter sig in i mitt hus där jag befinner mig, att den bara går omkring utanför, ja alla möjliga olika situationer. och det är väldigt jobbigt. då min pappa bor i skogen, är jag alltid rädd när jag är ute själv. sitter jag till häst är jag mycket lugnare. på ett sätt känns det som om jag håller på att utveckla någon form av fobi..

men jag letade nyss på google, om vad det kan betyda...


Björnar: orättvisor kommer att väcka ilska, svartsjuka, avundsjuka.

Björnar: Om du ser en björn i drömmen betyder det att du har en rik, ointelligent, grym och ondskefull fiende.

Björn: kärlek är nyckeln till allt tillfrisknande.Min gåva till dig är förmågan att hela och läka. Du har helande och läkande gåvor att använda dig av, så antingen du vill läka dig själv eller andra så kom ihåg att det är alltid kärlek som är nyckeln.Med andra ord, stärk kärleken till dig själv eller hjälp andra att hitta tillbaka till kärleken till dem själva,så att ett läkande kan äga rum.


de första två hör ju ihop på ett sätt. men den trejde! var har den fått luft ifrån? att jag skulle kunna läka olika skador... hmm, det får vi väl kanske se? blir rippe ok, då kanske den kan stämma in perfekt! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards