Alla inlägg den 24 maj 2009

Av annica hedlund - 24 maj 2009 22:33


det gick så där o rida... rippe ville mest bara springa FORT! men han sansade sig till sist så då gav vi oss för dagen. nog för att jag hade kunnat galopperat läääänge till på honom, hans galopp är så underbar! den är så mäktig så kraftfull så pampig så underbar! :)

bea är mer snabb och smidig i sin galopp, lite ponny galopp kanske över den? lite mäktig är väl den också, då galopp är mäktigt hos alla hästar.

Av annica hedlund - 24 maj 2009 16:44


hela dagen har jag slitit med min kropp på pappas gård. det har plöjts, jag har plockat stenar/rötter. vi har gjort ett försök till att få gräsmatta vid ett par björkar... jag har fortsatt med att rensa grus gången upp till huset. jag har oljat in brunnslocket och själva "veven". tvättat har jag också hunnit med. och en fika då farmor kom förbi. :)


nu ska vi åka vidare till stallet, för att ta itu med nästa odåga... kan bli en spännande uppvisning då mina armar är som gele och min mage är lite smått mör + att ryggen har fått sig en omgång. det är jobbigt att plocka sten! sen iväg som en kanon hem för att se gossip girl kl:19. sen ska jag packa en väska för imorgon flyger jag neråt!

Av annica hedlund - 24 maj 2009 09:29


jag vet inte hur många jag har frågat on lågkonjukturen. varför den uppstår? kan jag påverka den? jag fattar inte det där och de som jag frågat fattar ingenting heller... jag trodde inte att jag skulle bli berörd heller förutom att allt blir dyrare... men nu har det påverkat mig på det viset att jag inte har något jobb hos fega mio. får man säga så? äh! dom är fega, thats it!

men alla jag har frågat vet inte heller varför den uppstår, bara att den kommer förr eller senare samt att den kommer fort men försvinner låååångsamt. och varför går det så snabbt ner? ja mena inom en vecka så visste alla att vi hade en lågkonjuktur i sikte. varför går det så snabbt? och varför ska det ta lång tid att komma ur den? jag hajjar inte. men en sak vet jag ang lågkonjukturen.

de företag som väljer att satsa under lågkonjukturen är de företag som går bäst under högkonjukturer! varför? det stog det faktiskt inte. (eller om jag inte hann läsa det, kommer inte ihåg.. :P ) men jag tror att det kan bero på att de arbetsgivarna under lågkonjukturen har så många som söker de jobb som finns, så de kan välja och vraka. vilket innebär att dom kan välja folk som VILL jobba, VILL göra företaget bättre, osv. vilket gör att man får en personal som VILL. det tror jag gör väldigt mycket. speciellt om det är inom handels. om du kommer in i en butik där du möts av leenden och kunnig personal som vill hjälpa dig, när du vill ha hjälp.

Ovido - Quiz & Flashcards