Alla inlägg under maj 2009

Av annica hedlund - 9 maj 2009 23:48


jag hittar inte min mobil! den är puts väck borta! jag hade den sist på armstödet till soffan... men nu är den bara borta! och jag hade inget batteri på den heller. LYCKAT!

känns så där jätte roligt! eller inte. jaja, om någon spåtant läser detta kan du ju vara snäll och berätta vart den är. tack på förhand! (det sägs att man lever på hoppet?)

Av annica hedlund - 9 maj 2009 10:23


har kollat på olika sidor där dem annonserar ut om olika former av jobb. jag skulle gärna jobba där man får en vänskapskrets tror jag. att man kan gå ut direkt efter jobbet och ha riktigt trevligt! vart hittar jag det?

jaja, första steget är väl att skriva mitt första cv...


äh! nog med min milda deprission. nu är det frukost tajm. vi ska duka upp en liten hotellfrulle. det ska bli så gott så!

Av annica hedlund - 8 maj 2009 21:35


så trött, somnade i bilen på vägen hem nu.

så jag ska sova vi hörs imorgon.

god natt.


Av annica hedlund - 8 maj 2009 07:55


god morgon era små fikon.


dagen börjde med Bon Jovi-Forever Young klockan 05.15 tidigt tidigt! upp slängde i mig ett par skorpor(på tok för gamla polarkakor..) till frukost. går till den frusna bilen. den var så pass kall att rutorna skulle skapas!! vidare till stallet och världens sötaste rippe. :) fodrade, mockade, packade mat, släppte ut. lät båda djuren få käka lite av det enda som är gratis till häst. grääääääs otorkat då så klart. torkat kostar!

nu är det the voice på tvn som är. funderar på om jag  ska ta och laga lunch inför dagen.. jag jobbar 9.30 till 6 ikväll. igår blev det max, så inget sånt idag får det bli. sen är jag ledig i helgen! Underbart.


Ha det bra! tjoohej.

Av annica hedlund - 8 maj 2009 07:51

  

INGREDIENSER (24 st)

200 g margarin

3 dl vetemjöl

1 dl strösocker

1 tsk bakpulver

12 stycken Dumlekolor (original)

1 ask Noblesse (från rosa ask)

24 folieformar


Så här går du till väga:

  • Blanda ihop margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.
  • Låt degen stå kallt i cirka 30 minuter.
  • Dela degen i 24 delar och rulla till runda bollar. Tryck ner en halv Dumlekola i varje degboll och lägg dem sedan i folieformarna.
  • Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 10 minuter.
  • Ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg på en bit Noblesse på varje boll, direkt innan de har kallnat. Chokladen ska smälta ut över kakan.
  • Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt. Sedan är det bara att njuta Lotta! ;)

  • Av annica hedlund - 7 maj 2009 08:08


    god morgon! jag vaknade helt av mig själv denna tid nu, det är så skönt så skönt.men idag ska jag träffa lilla linnea. ska bli kul och få snacka lite skit med henne. hon är överallt förutom hemma, förutom nu då ;)


    efter det mötet ska jag jobba 12-17. tror att det kommer vara jobbigt, stämmningen kommer vara konstig. men men, man ska väl inte ha förutfattade meningar? en lampsäljare kommer idag också. han kanske har ett jobb åt mig i rockärmen? man kan alltid hoppas. :P

    har också funderat på varför det finns lamp och mattförsäljare och åker runt till olika butiker.. varför har vi inga textilförsäljare? eller marketsäljare?  så klart är det jag som har mattor och lampor som mitt ansvarsområde, så jag drabbas av alla dessa försäljare! jaja, inte så länge till...

    Av annica hedlund - 6 maj 2009 19:12


    tidigare idag bakade jag några kakor, som jag för länge länge sedan köpte ingredienser till. men nu fick jag både lust och tid att baka dessa mitt i min städning... ;)

    har bjudit hit emils bror som numera bor i östersund och hans mamma på en liten fika. samtidigt blir det roomservice på burken. ska bli mycket trevligt.


    men vet ni vad hur snabbt en sån inbetalningsinternetdosa kan försvinna?! jag har letat min i flera dar nu! jag måste ha mitt kontonummer för att kunna skicka in om autogiro på Ripstone´s försäkring. viktigt viktigt! jag hade förhoppningar om att jag skulle hitta den idag om jag städade, men icke! men man kanske kan ringa till banken? eller? hmm, lite pressande är det också... jag MÅSTE skicka in det imorgon. lycka till, till mig själv? ja tack!


     erkänn att ni är avis på detta:

    Av annica hedlund - 6 maj 2009 12:23


    Igår inhandlade vi lite smått till en leksak åt Rippe. Förhoppningen är att han ska kunna pyssla med den medans Bea är ute på äventyr... Rätt duktigt av mig va? funderade ett tag på att köpa den bollen dem har på hööks, men den känndes så klumpig.

    kommer inte ihåg vad allt kostade tillsammans men tippar på att den blev runt 150kronor.

    Ovido - Quiz & Flashcards